Usein kysyttyä

Tilaaminen ja asiointi Sateenkaarikaupassa

Mitkä maksutavat käyvät verkkokaupassanne?

Verkkokaupassamme käy maksutapana tällä hetkellä ainoastaan pankkisiirto. Saajana näkyy vain Liff Oy eikä siirrosta käy ilmi, mitä tuotteita on tilattu ja mistä.

Mitä toimitustapoja käytätte ja mitkä ovat niiden toimitusajat? Miten pakkaatte tuotteet?

Käytämme lähetyksissä DB Schenkerin ja postin palveluita. Valittavat toimitustavat ovat kirje, DB Schenkerin noutopistepaketti ja Postipaketti. Toimitusajat DB Schenkerin paketille on 1-3 päivää, Postipaketille 1-2 päivää ja kirjeille n. 4 arkipäivää. Toimitusajat perustuvat kuljetuspalvelujen arvioihin. Toimitusaika lasketaan siitä päivästä, kun olemme käsitelleet tilauksen.

Pakettitoimituksille annetaan seurantakoodi, jolla voit tarkkailla lähetyksen etenemistä. Kirjelähetyksille ei ole seurantamahdollisuutta.

Lähetykset pakataan aina huomaamattomiin, tavallisiin valkoisiin tai ruskeisiin paketteihin. Niistä ei voi päätellä, mitä ne sisältävät, tai mistä ne on tilattu. Pakettitoimitusten lähettäjä on Liff Oy. Kirjelähetyksissä ei näy lähettäjän tietoja.

Onko Pop-Up-myymälä toiminnassa?

Valitettavasti Pop-Up Shop ei ole tällä hetkellä toiminnassa. Selvitämme soveltuvien tilojen saatavuutta toiminnan jatkamiseksi.

Transtuotteet ja niiden hankkiminen

Voinko saada opastusta transtuotteen, kuten binderin tai tucking-alusvaatteiden hankintaan?

Neuvomme tuotteiden valinnassa sähköpostitse, sekä Facebookin ja Instagramin kautta. Voit lukea binderin valinnasta myös blogistamme.

Haluaisin tilata transtuotteen, kuten binderin tai tucking-vaatteen. Entä jos se ei olekaan sopivan kokoinen? Saako tuotetta sovittaa kotona?

Hyväksymme verkkokaupasta ostettujen, käyttämättömien tuotteiden palautukset. Tuotteita saa sovittaa kotona kuten sovittaisit sitä kaupassa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla tuotelaput kiinni ja sen tulee olla moitteettomassa kunnossa.

Jos haluat tehdä palautuksen, sovithan siitä sähköpostitse 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Toimitusehdot-sivulta löydät lisää tietoa palautusehdoistamme. Hyväksymme myös väärän kokoisen tuotteen vaihdon toiseen kokoon. Virheettömien tuotteiden kohdalla palautuskulut jäävät ostajalle.

Onko tuotteilla ikärajaa?

Tuotteillamme ei ole ikärajaa ja kaikki ovat tervetulleita asioimaan Sateenkaarikaupassa. Tämä pätee myös proteeseihin. Uskomme, että jokaisella on oikeus sukupuoliseen ilmaisuun ikään katsomatta.

Jos olet kasvavassa iässä ja aikomuksissa hankkia kompressiovaatteen, kuten binderin tai tucking-alushousut, suosittelemme kuitenkin perehtymään erityisellä huolellisuudella niiden turvalliseen käyttöön. Väärin käytettynä kompressiovaate voi olla etenkin kasvavalle keholle vahingollinen. Ethän koskaan käytä kompressiovaatetta yli 8 tuntia kerralla tai nukkuessa, tai hanki liian pientä kokoa.

Yhteistyö

Teettekö yhteistyötä järjestöjen ja yhteisöjen kanssa?

Ehdottomasti. Olemme aina halukkaita tukemaan järjestöjä ja yhteisöjä, jotka edistävät sateenkaari-ihmisten oikeuksia tai tuottavat turvallisempia tiloja marginalisoiduille ihmisille. Jos järjestösi tai yhteisösi on kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, laita meille sähköpostia, niin kaavaillaan lisää! Voimme toimia mm. vuosilahjoittajina, lahjoittaa pride-tarvikkeita tapahtumiin, sekä tarjota alennuskoodeja yhdistyksesi jäsenille.

Sateenkaarikauppa on yhteistyössä tällä hetkellä Loukko ry:n sekä Trans ry:n kanssa. Olemme tukeneet myös mm. Ay Santra & Piiaa sekä lahjoittaneet tarvikkeita Turun Seudun Setan Vinokino-festivaalille.

Teettekö kaupallista yhteistyötä somevaikuttajien kanssa?

Kyllä! Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, laita meille linkki someprofiiliisi tai blogiisi sekä ehdotuksesi yhteistyön sisällöstä sähköpostitse ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Kaupallinen yhteistyö voi sisältää esimerkiksi tuotelahjoituksia tai alennuskoodeja seuraajillesi.

Haluaisin tuotteitani myyntiin Sateenkaarikauppaan, miten tämä onnistuisi?

Otamme aina mieluusti etenkin pienten ja LGBTIQ-taustaisten tekijöiden tuotteita myyntiin kauppaamme. Olemme erityisen kiinnostuneita kotimaisten käsityöläisten ja taiteilijoiden tuotoksista. Jos uskot, että sateenkaariaiheinen, feministinen tai kehopositiivinen tuotoksesi voisi sopia valikoimaamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, niin keskustellaan lisää!