NYTC Sam The STP -penisproteesi

(6 tuotearviota)

85,00 

New York Toy Collectiven silikoninen, laadukas Stand-to-Pee -packer.

 • Cashew
 • Caramel
 • Hazelnut
 • Chocolate
Poista
Tuotetunnus (SKU): TGNYTC01 Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

New York Toy Collectiven huippusuosittu STP-packer on vihdoin saapunut myös Suomen markinoille! Tämä korkealaatuisesta silikonista valmistettu proteesi sopii päivittäiseen käyttöön hiostamatta, hiertämättä tai häiritsemättä aktiivistakaan elämää. STP eli Stand-to-Pee -ominaisuus sekä realistinen muotoilu mahdollistavat myös seisoma-asennossa suoritetut vessakäynnit ongelmitta.

Joidenkin käyttäjäkokemusten mukaan proteesi sopii hyvin myös suuseksiin, sillä aukkojen kautta on mahdollista muodostaa alipaine omia sukuelimiä vasten. Proteesiin on saatavilla myös erektiosauva.

Packer sopii tavallisiin tai packing-alusvaatteisiin, eikä vaadi välttämättä lisävarusteita pysyäkseen mukavasti paikoillaan. Jos kuitenkin kaipaat tiukempaa pitoa, on proteesi mahdollista yhdistää pussiin tai STP-harnessiin. Henkilökunta suosittelee erityisesti Get Your Joeyn STP-pussia!

Materiaali: silikoni
Pituus: 14,3 cm kiveksistä virtsaputken suulle
Läpimitta: 3,8 cm (varresta mitattuna)

Saatavilla neljässä eri värissä (vaaleimmasta tummimpaan: Cashew, Caramel, Hazelnut, Chocolate)

Brand

New York Toy Collective

New York Toy Collective on vuonna 2012 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan seksipositiivista kulttuuria kaikenlaisille sukupuoli-ilmaisun muodoille.

Lisätiedot

Väri

Cashew, Caramel, Hazelnut, Chocolate

6 arviota tuotteelle NYTC Sam The STP -penisproteesi

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii STP-välineenä hyvin. Packerina keskinkertainen, ei meinaa asettua minkäänlaiseen luonnolliseen asentoon ja pullottaa herkästi liikaa. Mutta STP:ksi tämän pääasiassa ostin, ja siihen hommaan se on tarpeeksi hyvä.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä stp! Tosin pissiä pitää hitaasti, sillä neste karkaa helposti laitojen yli! Elämäni ensimmäinen stp ja kesti oman aikansa, että opin kuinka proteesia käytetään… Harjoittelu on vielä kesken, koska julkiseen vessaan en ole vielä ehtinyt/uskaltanut, mutta kaikki aikanaan… Toimii siis siihen, mihin se on tarkoitettukin eli pissimiseen seisten.

 3. Alex P. (varmistettu kirjoittaja)

 4. Ensimmäinen packer

  Täytyy pissiä todella hitaasti koska muuten menee laitojen yli, pullottaa herkästi liikaa ja näyttää aina niinkuin seisoisi. Mutta suuseksiin loistava ja tällä pystyy myös itsetyydyttämään kun tulee alipaine sopivasti 🙂

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen ostamani STP ja on toiminut mainiosti. Ei ole sattunut minkään sortin onnettomuuksia tämän kanssa ja pissiminen onnistuu luontevasti. Ainoana miinuksena se, että helposti näyttää stondikselta housuissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *