NYTC Jack 2-in-1 stroker

59,00 

  • Cashew
  • Caramel
  • Hazelnut
  • Chocolate
Poista

Kuvaus

Uutta New York Toy Collectivelta! Tämä 2-in-1-proteesi toimii sekä packerina, että strokerina, tarjoten genitaalidysforiaa kokeville mahdollisuuden sukupuolikokemusta vahvistavaan seksuaaliseen nautintoon.

Jackin sisäosa on juomutettu suuremman nautinnon saamiseksi, ja suunniteltu tuottamaan alipaineinen suktio. Jack on suunniteltu ihmisille, jotka käyttävät testosteronivalmisteita, ja se toimii parhaiten genitaaleilla, joiden halkaisija on n. 0,95-1,6 cm. Tätä pienemmillä genitaaleilla suktio ei välttämättä toimi halutusti, mutta nautintoa on mahdollista saada muun genitaalikosketuksen kautta, sekä tietenkin dysforiaa helpottavan ja sukupuolieuforiaa lisäävän vaikutuksen ansiosta.

Jack on valmistettu samasta korkealaatuisesta pehmeästä silikonista kuin NYTC:n rakastetut Pierre- ja Sam-packerit. 100% silikoni on hypoallergista, ei-huokoista, hygieenistä ja miellyttävän tuntuista ihoa vasten. Se voidaan pestä miedolla saippuavedellä ja steriloida keittämällä.

Ulkomitat:
Varren pituus: 7,6 cm
Varren halkaisija: 3,8 cm

Sisämitat:
Sisäosan syvyys: 6,35 cm
Sisäosan halkaisija: 0,95-1,6 cm (materiaali on joustavaa)

Neljä eri väriä (vaaleimmasta tummimpaan): Cashew, Caramel, Hazelnut ja Chocolate.

Brand

New York Toy Collective

New York Toy Collective on vuonna 2012 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan seksipositiivista kulttuuria kaikenlaisille sukupuoli-ilmaisun muodoille.

Lisätiedot

Väri

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NYTC Jack 2-in-1 stroker”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *