Palautusehdot

Tuotteillamme on 14 päivän lakisääteinen palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Palautettavassa tuotteessa on oltava asianmukaiset laput ja tarrat kiinni. Sinetöidyt pakkaukset ovat palautuskelvollisia vain, mikäli pakkausta ei ole rikottu. Avatulla sinetöidyllä pakkauksella ei ole palautusoikeutta. Sovitettavia tuotteita saa kokeilla ylle, kunhan lappuja tai tarroja ei irroteta ja tuotteet ovat palautettaessa myyntikelpoisia.

Ilmoitus kaupan perumisesta on tehtävä 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta sähköpostitse sateenkaarikauppa@liff.fi. Myyjä voi pidättäytyä korvaamasta toimituskuluja. Asiakas on vastuussa palautuskustannuksista. Passiivinen paketin noutamatta jättäminen ei riitä peruutusilmoitukseksi, vaan kaupan perumisesta on aina tehtävä erillinen ilmoitus.

Tehtyäsi peruutusilmoituksen saat tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi.

Miksi minun on maksettava palautuksesta koituvat kustannukset itse?

Ei ole olemassa ilmaisia palautuksia – vain piilokuluja. Jotta voimme jatkossakin tarjota Suomen markkinoille laadukkaita sateenkaari- ja transtuotteita, on toiminnan kulut katettava jollain. Olemme päättäneet noudattaa mahdollisimman rehellistä ja avointa hinnoittelua, emmekä piilota palautuskustannuksia tuotteiden hintoihin.