Nyt homma ei mene reisille – Tuotearvostelussa Emisil STP Compact

Sinua pissattaa baarissa. Avaat miesten vessan oven ja tilassa on sata pisuaaria, mutta vain yksi WC-koppi. Kopin ovi on irronnut toisesta saranastaan ja lukkokin on rikki. Pöntön istuin on hävinnyt jo kauan sitten ja jäljellä on enää vain pinttyneeseen pissaan peittynyt posliinireuna. Tuttu tilanne?

Tuttu tilanne?

Onneksi STP on keksitty.

Emisil STP Compact on realistisen näköinen STP-proteesi. Kun sain omani ensimmäisen kerran käsiini, olin vaikuttunut sen yksityiskohtaisesta ulkonäöstä. Peniksen pinta on teksturoitu muistuttamaan aitoa sukulaispoikaansa verisuonineen päivineen. Värejä on käytetty hillitysti ja aidon oloisesti.

Compact tulee ympärileikattuna ja on koko pituudeltaan kiveksien takareunasta peniksen päähän noin 17cm pitkä. Sitä saa Sateenkaarikaupalta neljässä eri värissä. Jos värin osaa valita oikein, ei kukaan pisuaarilla osaa erottaa proteesiasi aidosta tavarasta. Itselleni valikoitui liian hieman kalvakka kaveri ja sain toisen merkityksen sanalle ‘haamupenis’. Proteesin materiaali on silikonia ja tuntuu kädessä miellyttävän mattapintaiselta. Pinta ei kerää karvoja tai likaa.

Kohotettu reunus ehkäisee "valumia"

Compactilla pissaaminen onnistuu erinomaisesti ja tässä tarkoituksessa se on yksi parhaista STP-laitteista, joita olen kokeillut. Kupin suu on hyvin muotoiltu ja toimii ainakin oman anatomiani kanssa todella hyvin. Erityisen siitä tekee kupin sulla sijaitseva suojaava sisäreuna, “no drip lip”, joka estää virtsan takaisin valumisen. Usein uuden STP:n kanssa joutuu hieman harjoittelemaan ennen kuin kehtaa näyttää sitä kylillä, mutta minulla Compact ei ole päästänyt nestettä yli kertaakaan. Kuppi on sopivan tilava, jolloin homma ei mene reisille. Proteesi on kokonaan täysin ontto. Virtsa-aukko on sopivan suuri pissaamiseen, mutta vaaleammassa sävyssä se erottuu selkeämmin muusta rakenteesta. Penis-osa on noin 10cm pitkä, mutta käytännössä housuista saa vartta ulos vähän vähemmän.

Emisil STP Compact on nimensä mukaisesti ensisijaisesti STP-proteesi. Packerin ominaisuuksillaan se ei erityisesti loista, mutta suoriutuu keskinkertaisesti. Compact saa etumukseni vaikuttamaan joskus vähän liian innokkaalta. Proteesin onttouden vuoksi se myös litistyy paineen alla. Omaa etumustani harvoin kukaan minulle ennestään tuntematon koskettelee, mutta onttous on hyvä pitää mielessä, jos haaveilet ennemän aidontuntuisesta packeristä, kuin loistavasta STP:stä. Compactia on kuitenkin mahdollista käyttää packerina, kunhan varmistaa sen pysymisen paikoillaan.

Tämän proteesin saa Sateenkaarikaupasta hintaan 109€. Kaikki ominaisuudet ja tuotteen laadun huomioiden, on Emisil STP Compact erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaava STP-proteesi. Compact on kestävä, hygieeninen ja toimiva.

Kirjoittaja on transtaustainen mies, joka tykkää pissata rauhassa

Emisil Compact STPEmisil STP Compact 109€

Valittavana neljässä värissä:
Light, Warm Rosy, Medium Olive ja Dark.

TIETONURKKA: STP (stand-to-pee) on penisproteesi, jonka avulla voi virtsata seisten. Proteesin avulla voi käydä huomaamattomasti vessassa esimerkiksi julkisella pisuaarilla. STP saattaa helpottaa myös vessassa käymisestä syntyvää dysforiaa ja genitaalidysforiaa.

Emisilin omilla sivuilla voit vierailla osoitteessa Emisil.com!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit