Julkaistu Jätä kommentti

Kymmenen tapaa viettää Pridea kotona 2020

Kesäkuu tulee ja tuo mukanaan Priden, mutta tänä vuonna kalenteri ammottaakin tyhjyyttään! Ei hätää, sillä Prideja voi viettää monilla tavoilla myös kotosalla.

Pride-tapahtumat ovat meistä monelle merkityksellisintä aikaa koko vuodessa. Saamme nousta yhdessä kaduille, osoittaa tukemme, tuoda asioita näkyväksi ja tavata toisiamme. Vaikka kaikki tämän kesän fyysiset Pride-tapahtumat ovat peruuntuneet Covid-19-pandemian vuoksi, ei peli ole lainkaan menetetty. Olemme keränneet kätevän listan asioista, joilla voit kaikesta huolimatta luoda kesälle pride-tunnelmaa!

Pride-kuukausi ja tyhjä kalenteri – uhka vai mahdollisuus?
Jatka artikkeliin Kymmenen tapaa viettää Pridea kotona 2020
Julkaistu Jätä kommentti

Nyt homma ei mene reisille – Tuotearvostelussa Emisil STP Compact

Sinua pissattaa baarissa. Avaat miesten vessan oven ja tilassa on sata pisuaaria, mutta vain yksi WC-koppi. Kopin ovi on irronnut toisesta saranastaan ja lukkokin on rikki. Pöntön istuin on hävinnyt jo kauan sitten ja jäljellä on enää vain pinttyneeseen pissaan peittynyt posliinireuna.

Tuttu tilanne?
Jatka artikkeliin Nyt homma ei mene reisille – Tuotearvostelussa Emisil STP Compact
Julkaistu Jätä kommentti

Uimabindereita, onko niitä? Tuotearviossa Danaën uimabinder

Kesä lähestyy ja aurinkoiset rannat ja virkistävät uima-altaat kutsuvat kansaa taas pulikoimaan lämpeneviin vesiin. Moni rintakehädysforiaa kokeva joutuu kuitenkin vaikean tilanteen eteen – mistä uimiseen sopiva binder? Tavallisen binderin kangas ei ole suunniteltu kestämään allas- tai merivettä. Tiukkaa binderia ei myöskään suositella käytettäväksi fyysisesti raskaan suorituksen kuten uimisen aikana.

Tartuimme Sateenkaarikaupalla tuumasta toimeen ja päätimme kokeilla, miten uimabinderit toimivat. Alla Nooan kokemus Danaën Swimtop Binderista.

Arkistokuvatyyppi nauttii uiskentelusta kesän lämmössä – nauti sinäkin!

Jatka artikkeliin Uimabindereita, onko niitä? Tuotearviossa Danaën uimabinder

Julkaistu Jätä kommentti

Opas oikean binderin valintaan

Bindaus (eng. “binding”, sitominen) tarkoittaa rintakehän litistämistä yleensä siihen erikseen valmistetulla aluspaidalla eli binderilla. Bindaus on monelle transmiehelle ja muunsukupuoliselle tärkeä keino välttää dysforiaa ja kokea olonsa mukavaksi kehossaan.

Internetin ja verkkokauppojen ansiosta valikoima on bindereissa nykyään laaja. Toista se oli vielä reilut kymmenen vuotta sitten! Eipä ole ikävä kultaista tusaria, kun otettiin mallia Mulan-leffasta ja sidottiin rintakehä sideharsolla tai ommeltiin itse hankalasti puettavia ja epämukavia tekeleitä. Parissa tunnissa selkä tuli kipeäksi eikä henki tahtonut kulkea. Eipä uskoisi, että vaatekappale voi kehittyä niin paljon!

Onneksi nykyiset binderit valmistetaan yleensä joustavasta kankaasta, ja bindauksen turvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Tässä muutamia vinkkejä binderin valintaan: Jatka artikkeliin Opas oikean binderin valintaan