NYTC Mason – play-packer

159,00 

New York Toy Collectiven Mason play-packer on maineensa ansainnut!

  • Purple
  • Seafoam
  • Cashew
  • Caramel
  • Hazelnut
  • Chocolate
  • Pink&Purple
  • Ruusukulta
Poista

Kuvaus

New York Toy Collectiven supersuosittu pack’n’play-proteesi Mason on nyt saatavilla myös Suomessa!

Mason on mainio valinta sinulle, joka haluat lisäpituutta ilman lisäpaksuutta. Esikuvaansa Shiloa pidempi kaveri on suunniteltu erityisesti isojen pyllyjen ja vatsojen ystäville – pituus riittää isompienkin kehojen välille.

Varresta taipuisa Mason on suunniteltu sopimaan huomaamattomasti vaatetuksen alle. Voit siis huoletta pukea sen esimerkiksi viihteelle lähtiessäsi ilman häiritsevää pullotusta. Tilanteen tarjoutuessa Mason on heti käyttövalmis. Älä enää menetä sekuntiakaan hupia ja hauskaa proteesia paikalleen säheltäessä.

Mason on valmistettu laadukkaana käsityönä, ja terskan muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota partnerin pisteiden stimulointiin. Taipuisa varsi mukautuu kehosi liikkeisiin ja vähentää ulos luiskahtelua.

Soveltuu harnesseihin, joiden renkaan halkaisija on vähintään 4 cm. Käytä sellaisenaan tai Love Bump -lisäosan kanssa.

Valmistettu korkealaatuisesta hypoallergisesta silikonista. Voidaan steriloida keittämällä. Ei ftalaatteja tai lateksia. Ei-huokoinen rakenne.

Mitat:
Pituus: 20,3 cm
Halkaisija: 3,8 cm

Saatavilla neljässä eri ihonsävyssä (vaaleasta tummimpaan: Cashew, Caramel, Hazelnut ja Chocolate) sekä useissa erikoissävyissä. Valikoima saattaa vaihdella, joten jos kaipailet väriä jota ei ole varastossa, ole rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse!

Brand

New York Toy Collective

New York Toy Collective on vuonna 2012 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan seksipositiivista kulttuuria kaikenlaisille sukupuoli-ilmaisun muodoille.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NYTC Mason – play-packer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *