NYTC Carter – play-packer

169,00 

New York Toy Collectiven palkittu Carter play-packer on maineensa ansainnut!

  • Purple
  • Seafoam
  • Cashew
  • Caramel
  • Hazelnut
  • Chocolate
  • Pink&Purple
  • Ruusukulta
Poista

Kuvaus

New York Toy Collectiven Carter on niittänyt mainetta USA:ssa pokaten muun muassa Hey Epiphoran vuoden 2017 parhaan seksilelun palkinnon ja nyt tämä supersuosittu pack’n’play-proteesi on saatavilla myös Suomessa!

Carter on ympärysmitan ystävän ykkösvalinta. Esikuvaansa Shiloa paksumpi kaveri tarjoaa paksuutta ilman liiallista pituutta.

Varresta taipuisa Carter on suunniteltu sopimaan huomaamattomasti vaatetuksen alle. Voit siis huoletta pukea sen esimerkiksi viihteelle lähtiessäsi ilman häiritsevää pullotusta. Tilanteen tarjoutuessa Carter on heti käyttövalmis. Älä enää menetä sekuntiakaan hupia ja hauskaa proteesia paikalleen säheltäessä.

Carter on valmistettu laadukkaana käsityönä, ja terskan muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota partnerin pisteiden stimulointiin. Taipuisa varsi mukautuu kehosi liikkeisiin ja vähentää ulos luiskahtelua.

Soveltuu harnesseihin, joiden renkaan halkaisija on vähintään 5 cm. Käytä sellaisenaan tai Love Bump -lisäosan kanssa.

Valmistettu korkealaatuisesta hypoallergisesta silikonista. Voidaan steriloida keittämällä. Ei ftalaatteja tai lateksia. Ei-huokoinen rakenne.

Mitat:
Pituus: 19,5 cm
Halkaisija: 5,1 cm

Saatavilla neljässä eri ihonsävyssä (Kuvissa vasemmalta oikealle: Cashew, Caramel, Hazelnut ja Chocolate) sekä useissa erikoissävyissä. Valikoima saattaa vaihdella, joten jos kaipailet väriä jota ei ole varastossa, ole rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse!

Brand

New York Toy Collective

New York Toy Collective on vuonna 2012 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan seksipositiivista kulttuuria kaikenlaisille sukupuoli-ilmaisun muodoille.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , ,

Pituus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NYTC Carter – play-packer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *