NYTC Binder – Mid

(16 tuotearviota)

59,90 

New York Toy Collectiven innovatiivinen binder rintakehän litistämiseen, mukavuudesta tinkimättä.

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
Poista
Tuotetunnus (SKU): TG-NYTC-BINM Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

NYTC:n innovatiivinen binder rintakehän litistämiseen. Kosteutta imevä materiaali ja tarkoin suunniteltu muotoilu takaavat mukavan ja turvallisen bindaustuloksen. Muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota selän ja käsien liikkuvuuteen tinkimättä kuitenkaan bindaustuloksesta.

Kompressio perustuu kaksinkertaiseen etupaneeliin, joten binder litistää niin pienen kuin isonkin rintakehän suorastaan ällistyttävän tehokkaasti tuntumatta lainkaan tukalalta yllä.

Binder on suunniteltu muistuttamaan ulkoisesti tavallista valkoista miesten aluspaitaa. Voit bindata rauhassa ilman pelkoa epätoivotusta huomiosta. Avara pääntie v-aukkoisille ja napitettaville paidoille.

Lyhyt malli. Ei erillistä kiinnitystä, binder vedetään ylle pään yli.

Ohjeita sopivan koon valintaan!

Tämä malli on vyötäröltä melko leveä, jotta se mahtuisi monenmallisille kehoille. Tämä ei useimmilla vaikuta merkittävästi binderin käyttöön, mutta etenkin mikäli vyötärösi on kapea ja toivot tyköistuvaa binderia, kannattaa harkita pienemmän koon valintaa. Suurin osa asiakkaista, jotka sovitettuaan päätyvät vaihtamaan tuotteen, vaihtavat sen pienempään kokoon! Jos siis olet kahden koon rajoilla niin pienempi koko on erittäin todennäköisesti sopivampi.

Tämän kyseisen binderin bindaustekniikka mahdollistaa monilla kahden koon välillä liikkumisen. Isompi koko on yllä rennompi, pienempi tyköistuvampi. Harteikkaalle henkilölle isompi koko on suositeltava.

Jos olet epävarma koosta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellään löytämään juuri sinun kehollesi ja tarpeisiisi istuvan binderin!  Tiedämme, kuinka tärkeää on binderin sopiva istuvuus, joten hyväksymme käyttämättömien, vain kerran sovitettujen ja myyntikuntoisten bindereiden vaihdon sopivampaan. Voit huoletta tilata binderin verkkokaupastamme ja vaihtaa sen tarvittaessa toiseen kokoon. Tutustuthan toimitus– ja palautusehtoihimme.

Koko määräytyy rintakehän ympärysmitan mukaan. Taulukko on valmistajan ilmoittama. Mittaa rinnanympärys ilman binderia ja mieluiten ilman paitaa tai ohuen yläosan läpi. Lue tarkkaan ylläolevat huomiot koon valinnasta! Binderia ei kannata tilata toisen valmistajan kokomerkintään luottaen, sillä kokomerkinnät vaihtelevat valmistajittain huomattavan paljon.

Koko Rinnanympärys
XS 81-85 cm
S 86-90 cm
M 91-95 cm
L 96-102 cm
XL 103-109 cm
XXL 110-116 cm

Rinnanympärys mitataan kahdesta kohdin: rinnan yläpuolelta sekä rinnan leveimmältä kohdalta, yleensä nännien päältä. Laske yhteen nämä mitat ja jaa sitten kahdella. Valitse tämän lukeman perusteella kokosi. Jos olet kahden koon rajoilla, pyöristä ylöspäin saadaksesi rennomman istuvuuden tai alaspäin saadaksesi napakamman istuvuuden.

Pesu- ja käyttöohjeet:

Pestään hellävaraisella ja mahdollisimman viileällä ohjelmalla valkopyykin seassa. Binderin voi pestä myös käsin illalla ja asettaa kuivumaan seuraavaksi aamuksi. Tämän mallin kohdalla myös tarrarulla on avuksi, sillä kangas kerää jonkin verran nukkaa päällysvaatteista käytön yhteydessä. Ei rumpukuivausta, ei valkaisua. Ethän nuku binder ylläsi. Jos käytön aikana ilmenee voimakasta epämukavuutta, riisu binder ja odota olon paranemista. Suositeltu enimmäispituus binderin yhtäjaksoiselle käytölle on 8 tuntia, ei koskaan yli 12 tuntia.

Brand

New York Toy Collective

New York Toy Collective on vuonna 2012 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan seksipositiivista kulttuuria kaikenlaisille sukupuoli-ilmaisun muodoille.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Pituus

,

Väri

16 arviota tuotteelle NYTC Binder – Mid

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote saapui nopeasti ja sain kätevästi palautettua ja vaihdettua kokoa pienempään. Itse tuote vastasi odotuksia, jotka valmiiksi jo korkealla. Bindaa hyvin eikä purista. Voisin tilata toisenkin.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukava päällä ja bindaa hyvin. Toimitus oli nopea ja oli helppo vaihtaa pienempään kokoon.

 3. VilliJaVapaa

  Ensimmäinen binderini, paljon mukavampi kuin luulin että binderi voisi olla. En osaa sanoa olisiko kokoa pienempi vielä mennyt, kun olin ostamassa niitä oli vain L ja XL, päädyin L:ään joka on juuri sopiva ainakin mielestäni, vaikka ei litistä täysin, eikä tavara pysy parhaassa asennossa pitkään, mutta pystyn pitämään pitkän päivän ilman ongelmia. Mielummin sellainen koko ja malli jota pystyy pitämään ilman kauheaa kärsimustä.

  Pitää myös mukavasti vatsan kiinteämpänä, tosin välillä se että binderi on pitkää mallia tuntuu aiheuttavan rasitusta keholle. Parina pitkänä päivänä rullannut alaosan ylös joksikin aikaa. Etupaneeli on paksumpi (syystä) joten voi tulla aika lämmin siinä kesällä. Pesen koneessa, eri asetuksilla, aina maks 40 ja muun pyykin seassa, väh. kerran viikossa, joskus pari krt, on pysynyt hyvänä tämän 3 kk ainakin.

 4. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote saapui nopeasti ja vastasi hyvin odotuksia. Bindaa hyvin mutta on kuitenkin ihan mukava päällä eikä rullaa turhan herkästi itsekseen mihinkään vaikka liikkuisi reippaamminkin.
  Ehdottomasti plussaa siitä, että etupaneeli on alas asti. Materiaali on myös kivan napakka olematta liian ahdistava. Verrattuna paljon kehuttuun gc2b:n binderiin tämä on mielestäni mukavampi päällä ilman että bindaustulos kärsii.

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii juuri niin kuin pitää ja on mukava päällä! Pitkä malli on vain hieman liiankin pitkä tyypille, jolla on lyhyt selkä – mutta tämä ei juuri menoa haittaa!

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 8. Daniel Talvitie (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvä

 9. Tatu (varmistettu kirjoittaja)

  Mitoitus on varsin reilu, tilasin edellisten arvostelujen perusteella M:n vaikka taulukon mukaan olisin L, ja tuo M:kin meinaa olla liian iso koska vyötärö on tässä mallissa tosi tilava. Materiaali on aivan ihanaa ja bindausteho E-kupin rinnoille ällistyttävä.

 10. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Litistää tosi tasaisesti! Mutta kannatti tilata pienempi koko, taulukonmukainen koko olisi ollut liian iso. Hämmentävän iso mitoitus.

 11. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sopii hyvin ja tuntuu mukavalta päällä

 12. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kokotaulukko ainakin omasta kokemuksestani 2 kokoa liian iso. ostin pienemmän binderin ja sopii ja toimui täydellisesti.

 13. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin aluksi s-kokoisena, jonka sitten totesin hieman liian pieneksi ja tuli nopeasti hengenahdistusta ja kipuja, jonka jälkeen tilasin uuden m-kokoisena joka taas osoittautui isoksi eikä bindaustulos ollut ollenkaan riittävä. En tiedä missä meni vikaan kun välikokoa noille ei ole ja kuitenkin minun rinnanympärys vastaa mittojen mukaan L-kokoa..

 14. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 15. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 16. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *