NYTC Binder – Long

(10 tuotearviota)

64,90 

New York Toy Collectiven innovatiivinen binder rintakehän litistämiseen, mukavuudesta tinkimättä.

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
Poista
Tuotetunnus (SKU): TG-NYTC-BINL Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

NYTC:n innovatiivinen binder rintakehän litistämiseen. Kosteutta imevä materiaali ja tarkoin suunniteltu muotoilu takaavat mukavan ja turvallisen bindaustuloksen. Muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota selän ja käsien liikkuvuuteen tinkimättä kuitenkaan bindaustuloksesta.

Kompressio perustuu kaksinkertaiseen etupaneeliin, joten binder litistää niin pienen kuin isonkin rintakehän suorastaan ällistyttävän tehokkaasti tuntumatta lainkaan tukalalta yllä.

Binder on suunniteltu muistuttamaan ulkoisesti tavallista valkoista miesten aluspaitaa. Voit bindata rauhassa ilman pelkoa epätoivotusta huomiosta. Avara pääntie v-aukkoisille ja napitettaville paidoille.

Pitkä malli. Ei erillistä kiinnitystä, binder vedetään ylle pään yli.

Ohjeita sopivan koon valintaan!

Tämä malli on vyötäröltä melko leveä, jotta se mahtuisi monenmallisille kehoille. Tämä ei useimmilla vaikuta merkittävästi binderin käyttöön, mutta etenkin mikäli vyötärösi on kapea ja toivot tyköistuvaa binderia, kannattaa harkita pienemmän koon valintaa. Suurin osa asiakkaista, jotka sovitettuaan päätyvät vaihtamaan tuotteen, vaihtavat sen pienempään kokoon! Jos siis olet kahden koon rajoilla niin pienempi koko on erittäin todennäköisesti sopivampi.

Tämän kyseisen binderin bindaustekniikka mahdollistaa monilla kahden koon välillä liikkumisen. Isompi koko on yllä rennompi, pienempi tyköistuvampi. Harteikkaalle henkilölle isompi koko on suositeltava.

Jos olet epävarma koosta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellään löytämään juuri sinun kehollesi ja tarpeisiisi istuvan binderin!  Tiedämme, kuinka tärkeää on binderin sopiva istuvuus, joten hyväksymme käyttämättömien, vain kerran sovitettujen ja myyntikuntoisten bindereiden vaihdon sopivampaan. Voit huoletta tilata binderin verkkokaupastamme ja vaihtaa sen tarvittaessa toiseen kokoon. Tutustuthan toimitus– ja palautusehtoihimme.

Koko määräytyy rintakehän ympärysmitan mukaan. Taulukko on valmistajan ilmoittama. Mittaa rinnanympärys ilman binderia ja mieluiten ilman paitaa tai ohuen yläosan läpi. Lue tarkkaan ylläolevat huomiot koon valinnasta! Binderia ei kannata tilata toisen valmistajan kokomerkintään luottaen, sillä kokomerkinnät vaihtelevat valmistajittain huomattavan paljon.

Koko Rinnanympärys
XS 81-85 cm
S 86-90 cm
M 91-95 cm
L 96-102 cm
XL 103-109 cm
XXL 110-116 cm

Rinnanympärys mitataan kahdesta kohdin: rinnan yläpuolelta sekä rinnan leveimmältä kohdalta, yleensä nännien päältä.

Laske yhteen nämä mitat ja jaa sitten kahdella. Valitse tämän lukeman perusteella kokosi. Jos olet kahden koon rajoilla, pyöristä ylöspäin saadaksesi rennomman istuvuuden tai alaspäin saadaksesi napakamman istuvuuden.

 

Pesu- ja käyttöohjeet:

Pestään hellävaraisella ja mahdollisimman viileällä ohjelmalla valkopyykin seassa. Binderin voi pestä myös käsin illalla ja asettaa kuivumaan seuraavaksi aamuksi. Tämän mallin kohdalla myös tarrarulla on avuksi, sillä kangas kerää jonkin verran nukkaa päällysvaatteista käytön yhteydessä. Ei rumpukuivausta, ei valkaisua. Ethän nuku binder ylläsi. Jos käytön aikana ilmenee voimakasta epämukavuutta, riisu binder ja odota olon paranemista. Suositeltu enimmäispituus binderin yhtäjaksoiselle käytölle on 8 tuntia, ei koskaan yli 12 tuntia.

Brand

New York Toy Collective

New York Toy Collective on vuonna 2012 perustettu yritys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan seksipositiivista kulttuuria kaikenlaisille sukupuoli-ilmaisun muodoille.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Pituus

,

Väri

10 arviota tuotteelle NYTC Binder – Long

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 2. Anton Mustonen (varmistettu kirjoittaja)

 3. Nimetön

  Mukava yllä ja bindausteho hyvä

 4. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Binderi oli mitoitukseltaan hyvin reilu, annettujen mittausohjeiden mukaankin kokoni olisi ollut XXL, mutta se oli minulle aivan liian iso ja lopulta koko L oli minulle sopiva. Todella hyvä binderi kyllä muuten, erittäin mukava päällä ja kivannäköinen kun näyttää lähinnä aluspaidalta. Toimii mielestäni myös isohkojen rintojen kanssa hyvin.

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 8. Heidi Weckman (varmistettu kirjoittaja)

  Asiointi oli ystävällistä ja selkeää 🙂

 9. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 10. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Nuoren mielestä paras binderi ikinä. Kaipailee mustan väristä versiota, miksei muitakin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *