Medikaalinen teippi

8,00 

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitukset sähköpostiisi

Tuotetunnus (SKU): TGDNTP Osastot: , , ,

Kuvaus

Läpinäkyvä, kevyt, hypoallerginen polyetyleeniteippi. Teipin leveys 5 cm, yhdessä rullassa teippiä on n. 9,1 metriä. Vedenkestävä ja huokoinen materiaali antaa ihosi hengittää. Sopii lyhytaikaiseen rintojen teippaamiseen kylkiin kuin tuckingiin, miksei myös packerin kiinnittämiseen. Loistava ja edullinen vaihtoehto myös esim. Drag-artisteille!

Ei pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön! Muistathan turvallisuuden käyttäessäsi teippiä. Teippaamisen ei koskaan tulisi aiheuttaa jatkuvaa kipua tai vaikeuttaa liikkumista. Jos oireita ilmenee, poista teippi välittömästi.


Rintojen teippaaminen: Varmista, että ihosi on puhdas ja kuiva ennen teippaamisen aloittamista. Parhaan tuloksen saat pyyhkimällä teipattavan pinnan puhdistusalkoholilla. Suosittelemme käyttämään alla nänniteippejä tai muuta suojaa nännien herkälle iholle. Ota palanen teippiä ja kiinnitä se teipin toisesta päästä rinnan päälle. Vedä rinta kainaloon ja paina teipin toinen pää kylkeen haluamaasi suuntaan. ÄLÄ KOSKAAN TEIPPAA KOKO RINTAKEHÄN YMPÄRI.  Pitkäaikaiseen käyttöön suosittelemme hankkimaan istuvan binderin.

Tucking: Varmista, että ihosi on puhdas ja kuiva ennen teippaamisen aloittamista. Suosittelemme poistamaan karvoituksen teipattavalta alueelta. Parhaan tuloksen saat pyyhkimällä teipattavan pinnan puhdistusalkoholilla. Suojaa herkät ihoalueet esimerkiksi sideharsolla tai pehmeällä paperilla. Teippaa aloittaen edestä taaksepäin haluamasi metodin mukaisesti. TEIPPAAMISEN EI KOSKAAN TULISI AIHEUTTAA KIPUA. Pitkäaikaiseen käyttöön suosittelemme hankkimaan istuvat tucking-alusvaatteet.

VÄÄRIN KÄYTETTYNÄ TEIPPI VOI AIHEUTTAA VAHINKOA TERVEYDELLE. Noudatathan aina varovaisuutta ja kuuntelet kehoasi teippiä käyttäessäsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Medikaalinen teippi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *