Emisil STP compact -proteesi

(2 tuotearviota)

99,00 

Emisilin silikoninen, laadukas Stand-to-Pee -packer.

  • Light
  • Medium Olive
  • Warm Rosy
  • Dark
Poista
Tuotetunnus (SKU): TGEMSTPC Osastot: , , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Emisilin STP Compact -penisproteesi helpottaa päivittäistä elämääsi lievittämällä dysforiaa ja mahdollistamalla vessakäynnit seisten. Tämä korkealaatuisesta silikonista valmistettu kevyt ja mukava proteesi sopii päivittäiseen käyttöön hiostamatta, hiertämättä tai häiritsemättä aktiivistakaan elämää. Kun luonto kutsuu, Emisil STP Compact on valmiina, ja pissiminen sujuu kuin vettä vain!

STP Compact -packer on muotoiltu ja väritetty realistisesti, peniksen uurteita ja verisuonia myöten. Rakko ja varsi on muotoiltu tilavaksi tasaisen virtauksen turvaamiseksi, ja reunojen kohotettu ”No Drip Lip” ehkäisee virtsan läikkymistä ja valumista, tehden vessakäynneistä entistä helpompia ja huolettomampia. Tällä proteesilla pystyy todella pissaamaan reippaaseen tahtiin pidättelemättä virtausta!

Emisil STP Compact on valmistettu korkealuokkaisesta, hygienisestä silikonista. Proteesi on helppo huuhdella vedellä ja miedolla saippualla käyttökertojen välissä, ja tarvittaessa sen voi steriloida kiehuvassa vedessä. Silikoni on materiaalina ei-huokoinen, myrkytön, hypoallerginen ja mukava ihoa vasten.

Packer sopii tavallisiin tai packing-alusvaatteisiin, eikä vaadi välttämättä lisävarusteita pysyäkseen mukavasti paikoillaan. Jos kuitenkin kaipaat tiukempaa pitoa, on proteesi mahdollista yhdistää pussiin tai STP-harnessiin. Henkilökunta suosittelee erityisesti Danaën Packing Harnessia!

Materiaali: silikoni
Pituus: 10 cm kiveksistä virtsaputken suulle
Ympärysmitta: 12 cm (varresta mitattuna)

Saatavilla neljässä eri värissä: Light, Medium Olive, Warm Rosy ja Dark.

Brand

Emisil

Emisilin erikoisalaa ovat realistiset penisproteesit. Tämä Liettuasta ponnistava yritys on perustettu vuonna 2013, ja sen missio on tarjota asiakkailleen mahdollisuus täyttymykselliseen jokapäiväiseen elämään

Lisätiedot

Väri

Light, Medium Olive, Warm Rosy, Dark

2 arviota tuotteelle Emisil STP compact -proteesi

  1. Eeo

    Hintaluokassaan todella hyvä, pissaaminen onnistuu ongelmitta ja packerinakin ihan toimiva pienestä sojotuksesta huolimatta. Toimii kuten luvattiin ja sain rahoilleni vastinetta.

  2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *