Posted on Jätä kommentti

Pop Up Shop sulkee ovensa

Valitettavasti Pop Up -liikkeemme joutuu sulkemaan ovensa toistaiseksi. Ikävä kyllä meiltä uupuu riittävät tilat ja resurssit ylläpitää toimintaa sellaisessa laajuudessa, joka parhaiten palvelisi asiakkaitamme.

Verkkokauppa jatkaa toistaiseksi normaalia toimintaansa.

Toivomme, että voimme jälleen avata fyysisen myymälän sopivan ratkaisun löydyttyä.

Posted on Jätä kommentti

Uimabindereita, onko niitä? Tuotearviossa Danaën uimabinder

Kesä lähestyy ja aurinkoiset rannat ja virkistävät uima-altaat kutsuvat kansaa taas pulikoimaan lämpeneviin vesiin. Moni rintakehädysforiaa kokeva joutuu kuitenkin vaikean tilanteen eteen – mistä uimiseen sopiva binder? Tavallisen binderin kangas ei ole suunniteltu kestämään allas- tai merivettä. Tiukkaa binderia ei myöskään suositella käytettäväksi fyysisesti raskaan suorituksen kuten uimisen aikana.

Tartuimme Sateenkaarikaupalla tuumasta toimeen ja päätimme kokeilla, miten uimabinderit toimivat. Alla Nooan kokemus Danaën Swimtop Binderista.

Arkistokuvatyyppi nauttii uiskentelusta kesän lämmössä – nauti sinäkin!

Jatka artikkeliin Uimabindereita, onko niitä? Tuotearviossa Danaën uimabinder

Posted on Jätä kommentti

Opas oikean binderin valintaan

Bindaus (eng. “binding”, sitominen) tarkoittaa rintakehän litistämistä yleensä siihen erikseen valmistetulla aluspaidalla eli binderilla. Bindaus on monelle transmiehelle ja muunsukupuoliselle tärkeä keino välttää dysforiaa ja kokea olonsa mukavaksi kehossaan.

Internetin ja verkkokauppojen ansiosta valikoima on bindereissa nykyään laaja. Toista se oli vielä reilut kymmenen vuotta sitten! Eipä ole ikävä kultaista tusaria, kun otettiin mallia Mulan-leffasta ja sidottiin rintakehä sideharsolla tai ommeltiin itse hankalasti puettavia ja epämukavia tekeleitä. Parissa tunnissa selkä tuli kipeäksi eikä henki tahtonut kulkea. Eipä uskoisi, että vaatekappale voi kehittyä niin paljon!

Onneksi nykyiset binderit valmistetaan yleensä joustavasta kankaasta, ja bindauksen turvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Tässä muutamia vinkkejä binderin valintaan: Jatka artikkeliin Opas oikean binderin valintaan